Sök på titel, författare eller ämne

Frågor och svar om den tillfälliga stängningen

Danderyds bibliotek är stängt mellan 3 februari och 13 april för renoveringar i lokalen. Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som vi fått. Fråga gärna personalen om du inte fått svar på dina frågor här. Observera att dessa frågor och svar utgår ifrån den information vi har för tillfället och kan komma att ändras.

När är biblioteket stängt?

Danderyds bibliotek håller stängt mellan 3 februari och 13 april för arbeten i lokalen.

Var ska jag lämna mina böcker?

Ett nytt bokinkast finns i anslutning till biblioteket på väggen mellan biblioteket och damtoalleten. Du kan även lämna dina böcker på övriga folkbibliotek i kommunen.

Vad händer med mina reservationer?

Om du inte väljer något kommer dina reservationer automatiskt till Djursholms bibliotek för uthämtning där. Du kan även välja ett annat bibliotek under mina uppgifter eller genom att be personalen om hjälp. Det går också att frysa dina reservationer under tiden. Fråga personalen.

Var kan jag skanna och kopiera?

Du kan skanna på våra övriga bibliotek i kommunen - det vill säga Djursholms, Enebybergs och Stocksunds bibliotek.

Skriva ut?

Du kan skriva ut på våra övriga bibliotek. Information Danderyd har även utskriftsservice.

Vad händer med Välkomstcentret?

Välkomstcentret har en tillfällig lokal på Golfvägen 6. Du kommer till lokalen direkt utifrån på Golfvägen. Den ligger mellan varmgaraget och ingången mot Thelins.

Danderyds bibliotek

Måndag: 11 - 19