sök här
Här-är-du Här-är-du
NYHETSSERVICE NYHETSSERVICE

Denna tjänst innebär att du kan snabbt och direkt få information om de nya medier som biblioteken köper in inom dina intresseområden.

För att detta ska fungera måste du först och främst ha en e-postadress inskriven på ditt lånekort.

Så här gör du.

1.      Logga in på bibliotek.danderyd.se

2.      Gå in på Utökad sökning (på ) och sök efter det du är intresserad av
(t.ex skönlitteratur-bok-svenska-vuxna-2017).

3.      Genomför sökningen och spara sökningen med . Det går också att ytterligare filtera sökningen genom att välja på höger sida.

4.      Ge ett namn till sökningen, t.ex. skönlitteratur-bok-svenska-vuxna-2017, och eventuellt en beskrivning.

5.      Klicka i rutan för Meddela mig om nya titlar.

6.      Välj om du vill ha meddelande i Arena (Mina meddelanden) eller e-post, till den adress du har uppgett tidigare.

7.      Gå in på Mina sidor om du vill se dina sparade sökningar. Här kan du också ändra om du vill ha nyhetsservice eller inte.

8.      Så fort bibioteken i Danderyd lägger in ett nytt exemplar som passar in på din sökning/sökningar så får du en mail (eller meddelande) om det, med rubriken ”Träfflista”.

Mina lån
  • Du har inte loggat in