Bokcirkelkasse Frukost på Tiffany's

Sök på titel, författare eller ämne
238188
Bokcirkelkasse Frukost på Tiffany's
Bokcirkelkasse Frukost på Tiffany's
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
ISBN: 978-91-7429-681-5
Anmärkning:
Innehåller: Frukost på Tiffany's av Truman Capote. Bokcirkelkassen innehåller 8 exemplar av boken Frukost på Tiffany's att användas i en bokcirkel. Kassen innehåller även tips och råd om hur du håller i en bokcirkel.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
I ett nedslitet tegelhus i New York, med en brokig samling hyresgäster, bor Holly Golightly, 19-årig överlevnadskonstnär. Genom grannen, den unge Författaren, får vi följa hennes halsbrytande liv ett hektiskt år under andra världskriget. Truman Capote, som i den unge Författaren tecknar ett ömsint och lite ironiskt självporträtt, kom att bli en av USA:s mest lästa moderna författare. Hans bitterljuva berättelse om Holly, som när ångesten väller över henne drömmer om att äta frukost på Tiffany's, New Yorks elegantaste juvelerarbutik. Boken innehåller också tre noveller: Ett hus av blommor, En diamantgitarr och Ett julminne.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Språk

Sök vidare

Taggar

Alex författarlexikon

Loading...