Mina sidor

Sök på titel, författare eller ämne

Mina sidor

Här på Mina sidor kan du se dina lån och låna om. Du kan se dina reservationer och ändra dem. Du kan också ändra dina uppgifter, till exempel om du byter e-postadress/telefonnr/hemadress.
 

Hur loggar jag in?

Använd ditt 11-siffriga lånekortsnummer eller personnummer (ÅÅMMDDXXXX) och din PIN-kod (4 siffror) för att logga in.

Klicka på Logga in längst upp på sidan. 

Skriv in ditt lånekortsnummer eller personnummer i den övre rutan och pinkoden i den nedre rutan. Klicka ok.

Lånekortsnumret står på baksidan av kortet. Pinkoden är fyra siffror.
 

Glömt koden?

Om du glömt din kod kan du välja en ny via vår hemsida. Tryck på logga in och sedan på texten "Glömt PIN-kod?" som syns nedanför. Du får ett mejl med länk till lösenordsåterställning. Om du inte har en mejladress på kontot eller inte har någon mejl registrerad är du välkommen in till något av våra bibliotek under bemannade öppettider för att byta koden. Ta med legitimation. 

Kan jag ändra min PIN-kod?
Du kan ändra din pinkod här på webbplatsen. Logga in dig med ditt lånekortsnummer eller personnummer och din nuvarande pinkod.
 

Om du tappar bort ditt kort

Det är viktigt att spärra lånekortet om du tappar bort eller förlorar det. Du ansvarar för alla lån på ditt kort, även om någon annan använder det. Du kan själv spärra kortet här på webbplatsen. Logga in dig med ditt lånekortsnummer eller personnummer och din pinkod.

Låna här och lämna där?
Våra fyra folkbibliotek i kommunen hör ihop. Det betyder att du kan lämna tillbaka dina lån på alla folkbibliotek i Danderyds kommun. 

Språk